Takamäki Oy hakee kasvua yhteistyöstä Baronan kanssa

Uutiset —

Barona Oy on ostanut 20 % vähemmistöosakkuuden Takamäki Oy:stä. Takamäen sekä Baronan yhteistyö vauhdittaa uusien turvallisuusjohtamisen ratkaisujen kehittämistä rakennus- ja teollisuustyömaille. Yrityskaupan osapuolten tavoitteena on syventää yhteistyötä tulevaisuudessa.

Takamäki on toiminut ohjelmistoalalla jo lähes 30 vuoden ajan ja vuosien saatossa sekä asiakasyritysten että tuotekehitysprojektien koko on ollut jatkuvassa kasvussa. Yrityskaupan ansiosta Takamäen Zeroni-palvelun (ent. Site Manager) kehitystyö saadaan nostettua uudelle tasolle. Rakennus- ja teollisuustyömaiden digitalisoinnissa on vielä tehtävää ja yhteistyön myötä kykenemme auttamaan näiden alojen yrityksiä kehittämään turvallisuutta ja luomaan yhä tehokkaampia prosesseja turvallisuusjohtamisen tarpeisiin.

Vuoden 2021 aikana Takamäki ja Barona panostavat yhteistyön rakentamiseen. Takamäellä ollaan käynnistämässä useita pilottihankkeita, joihin Baronan asiantuntemusta ja kontakteja on tarkoitus hyödyntää. Kehitystyötä suunnataan tällä hetkellä uudenlaisiin henkilöstön koulutusratkaisuihin ja henkilöluvittamiseen.

Takamäki jatkaa toimintaansa, kuten tähänkin asti ja yrityskaupalla ei ole käytännön vaikutuksia asiakassuhteisiimme tai henkilöstöön.

Lisätietoja:

Kaarlo Vakkilainen, toimitusjohtaja, Takamäki
050 593 3866
kaarlo.vakkilainen@takamaki.fi

Lue myös