TIEDOTE: Site Manager -palvelun nimi muuttuu 14.4.

Uutiset —

Takamäki uudistaa Site Manager -tuotebrändinsä Zeroniksi ja se lanseerataan 14. huhtikuuta.

Takamäen Site Manager -palvelu tunnetaan jatkossa nimellä Zeroni. Takamäen tavoitteena on tuoda “nolla ongelmaa, nolla tapaturmaa” -kulttuuri työmaille ja toimia tulevaisuudessa merkittävänä turvallisuusjohtamisen vaikuttajana. Uuden brändi-identiteetin ja strategian uudistuksen myötä yhtiö odottaa merkittävää liiketoiminnan kasvua ja yhä laajenevia yhteistyömahdollisuuksia turvallisuusjohtamisen toimijoiden kanssa. Kirkastunut strateginen ote näkyy uudessa Zeroni-brändissä selkeästi – Takamäki haluaa jatkossa toimia asiakkaidensa strategisena kumppanina työturvallisuuden kehittämisessä ja sujuvoittaa asiakasyritysten sisäisiä toimintatapoja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Yritysnimi tullaan muuttamaan Takamäki Oy:stä Zeroni Oy:ksi vielä tämän vuoden aikana. Tästä tulemme tiedottamaan vielä erikseen ennen muutosta.

Muutokset palvelun käyttöliittymässä

Tuotenimen vaihtumisen myötä myös palvelun käyttöliittymä muuttuu kevään aikana, mutta perustoiminnallisuudet säilyvät ennallaan. Vanhat käyttäjätunnukset pysyvät voimassa ja vanhan Site Manager -kirjautumislinkin kautta pääsee kirjautumaan tarvittaessa. Uudistus ei vaadi käyttäjältä erityisiä toimenpiteitä. Uusi sisäänkirjautumislinkki on http://app.zeroni.fi.

Suurimmat muutokset koskevat palvelun valikkoa, joka siirtyy selaimen yläosasta vasempaan reunaan. Valikon toimintalogiikkaa on uudistettu siten, että jatkossa sekä ylätason että työmaatason valikon käyttö onnistuu samanaikaisesti. Katso alta video uudistuneesta käyttöliittymästä!