Ota hankkeet hallintaan

Yhdistä hankkeen onboarding-prosessi ja turvallisuuden hallinta yhdelle alustalle. Ratkaisumme avulla säästät aikaa, kehität hankkeen työturvallisuutta ja selkiytät viestintää.

Zeronilla hallinnoit ulkopuolista työvoimaa ja työn ulkoistukseen liittyvää paperisotaa entistä sujuvammin. Palvelun avulla varmennat, että tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet ovat kunnossa, työntekijöiden perehdytykset ja pätevyydet ovat ajan tasalla ja työturvallisuus pysyy halutulla tasolla. Sen avulla työturvallisuus hankkeet sekä logistiikan hallinta pysyvät selkeänä, vertailtavana ja raportoitavana koko hankkeen elinkaaren ajan. Zeroni yhdistää useat toisistaan erilliset prosessit yhdeksi älykkääksi järjestelmäksi, jonka avulla pysyt ajan tasalla hankkeen kaikista toimijoista ja vaiheista.

Käytä vain luotettavia ja hyväksyttyjä toimittajia

Zeroni tarjoaa selkeän prosessin ja työkalut toimittajan taustojen tarkistukseen ja arviointiin. Järjestelmä seuraa automaattisesti toimittajan lakisääteisten velvoitteiden, kuten esimerkiksi tilaajavastuulain mukaisten selvitysten täyttymistä ja muutoksia. Työturvallisuus hankkeet helpottuvat keskitetyn toimittajarekisterin tehostaessa viestintää toimittajien kanssa, parantaen sekä minimoiden samalla hankintaan liittyviä riskejä.

Säästä aikaa työntekijöiden hallinnoinnissa ja perehdytyksessä

Zeroni tarjoaa monipuoliset työkalut työntekijöiden pätevyyksien ja lupien hallintaan sekä työvoiman perehdyttämiseen: digitaalisella perehdytyksellä ulkopuolinen työvoima voi aloittaa työt lähes saman tien. Palvelu seuraa työntekijöiden tietoja reaaliajassa ja raportoi heti, mikäli perehdytystiedoissa on puutteita tai pätevyydet ovat vanhentumassa.

Nosta tuottavuutta ja käytä työaika tehokkaasti

Automatisoidut verottajailmoitukset ja AVI-raportit sekä digitalisoidut tuntilaput, kulunvalvonta, VIPU-listat, selkeä ja tehokas viestintätyökalu sekä Zeronin taloushallinnon integraatiot minimoivat paperisodan ja vapauttavat resurssit itse työhön.

Käyttöönotto jopa päivässä

Hallinnoi hankkeen ulkoista työvoimaa sujuvasti yhden yhtenäisen palvelun avulla. Prosessimme avulla varmistat, että hankkeen työvoima sekä urakoitsijat täyttävät lain velvoitteet koko projektin elinkaaren ajan.

Älykäs onboarding-prosessi käyttöön sujuvasti ja nopeasti

Laajoissa hankkeissa järjestelmä saadaan täysin integroituna käyttövalmiiksi neljässä kuukaudessa. Olemme tiiviisti asiakkaidemme tukena palvelun käyttöönotto- ja sisäänajovaiheessa, joten prosessiin kuuluu aina tarpeiden ja toimintojen jatkokehitys käyttöönoton jälkeen.

1 kuukausi

Palvelukokonaisuuden suunnittelu ja koulutukset

2 kuukautta

Rakennuslogistiikan, lupatoimistopalvelun ja kulunvalvonnan suunnittelu

3 kuukautta

Lupatoimiston organisointi ja tarvikkeiden toimitukset

4 kuukautta

Käyttövalmis ympäristö

Usein kysyttyä

Zeroni on ulkoisen työvoiman hallintaan suunniteltu palvelu, jonka avulla asiakkaamme varmistavat mahdollisimman sujuvan ulkopuolisen työvoiman käytön vastuullisuudesta tinkimättä. Zeronilla asiakkaamme vapauttaa aikaa itse työn johtamiseen.

Zeronin avulla varmistat, että työkohteisiinne pääsevät työskentelemään ainoastaan ne urakoitsijat ja työntekijät, jotka täyttävät lain velvoitteet ja yrityksenne vaatimukset. Autamme asiakkaitamme sujuvoittamaan ja automatisoimaan työntekijöiden onboarding -prosessia, joka johtaa vastuullisempaan ja tehokkaampaan työntekijöiden virtaukseen poistaen toiminnasta turhaa hukkaa.

Zeroni tarjoaa monipuoliset työkalut urakoitsijoiden, työntekijöiden, työturvallisuuden ja työmaapalvelujen hallintaan. Palvelumme avulla voit esimerkiksi:

 • seurata urakoitsijoiden ja toimittajien tilaajavastuuta
 • valvoa työntekijän työskentelyoikeuden voimassaoloa Suomessa
 • hallinnoida työntekijöiden pätevyyksiä ja työmaalupia
 • huolehtia työvoiman perehdyttämisestä digitaalisesti
 • toteuttaa turvallisuusmittauksia
 • hoitaa lakisääteiset verottajailmoitukset ja AVI-raportoinnit helposti ja nopeasti

Ratkaisumme tarjoaa lisäksi kattavan kokonaisuuden erilaisia työmaapalveluja, kuten:

 • kulunvalvonnan
 • kalustonhallinnan
 • työmaapäiväkirjan
 • tuntikirjanpidon
 • kohdennetut viestintätyökalut

Zeroni yhdistää useat toisistaan erilliset turvallisuusprosessit yhdeksi älykkääksi järjestelmäksi, joka parantaa työkohteen turvallisuutta, projektin kannattavuutta ja sitouttaa työntekijät ja urakoitsijat vastuulliseen toimintaan.

Lue lisää Zeronin palveluista

Ratkaisumme on kattavasti käytössä rakennusalalla, infrahankkeissa ja teollisuudessa. Palvelumme sopii parhaiten suurille ja keskisuurille yrityksille, jotka toimivat päätoteuttajan tai tilaajan roolissa työmailla ja vastaavat ulkoisen työvoiman ja työturvallisuuden hallinnasta.

Lue asiakkaidemme kokemuksia Zeronista

1. Säästät aikaa ja resursseja

Zeronin kaltaista kokonaisuutta ei markkinoilta löydy, joten et tarvitse enää erillisiä järjestelmiä työturvallisuuden hallintaan, ja työmaiden arki helpottuu. Zeronin valvova automatiikka hoitaa suurimman osan työstä, joka muuten hoidettaisiin manuaalisella paperinpyörittelyllä: työaikaa voidaan käyttää tehokkaammin sekä toimistoissa että työmaalla.

2. Sujuvalla onboarding-prosessilla varmistat, että työt tehdään vastuullisesti ja laadukkaasti

Työn ostamiseen ja teettämiseen liittyvät lain kiemurat työllistävät yrityksiä valtavasti. Veroviranomaisen ja Aluehallintoviraston edellyttämien raporttien, dokumenttien ja selvitysten käsittely vie aikaa ja resursseja. Me Zeronilla haluamme sujuvoittaa ja automatisoida ulkopuolisen työvoiman hallintaan liittyviä prosesseja ja varmistaa, että työt tehdään turvallisesti ja vastuullisesti.

Onboarding-prosessimme  ansiosta yritys voi keskittyä ydinliiketoimintaansa – me hoidamme työvoiman laadun- ja lainmukaisuuden valvonnan puolestanne.

Pyydä esittely, niin kerromme, miten palvelu hyödyttää toimintaasi

Zeroni seuraa urakoitsijoiden ja työntekijöiden tietoja reaaliajassa ja raportoi käyttäjälle heti, mikäli esimerkiksi urakoitsijan tilaajavastuutiedoissa tai työntekijän perehdytystiedoissa on puutteita tai pätevyydet ovat vanhentumassa. Ilmoitusvelvollisuuslain mukaiset rakentamisilmoitukset luodaan ja lähetetään Zeronista täysin automaattisesti.

Lue lisää Zeronin palveluista

Palvelun hinta määräytyy työmaiden/laitosten määrän sekä työmaan tyypistä riippuen lupien tai leimausten määrän mukaisesti. Haluamme tarjota aina asiakkaan tarpeisiin sopivan palvelun ja olla samalla sivulla siitä, että palvelumme tukee liiketoimintaanne kannattavasti ja tarkoituksenmukaisesti. Varaa aika esittelylle, niin kerromme, kuinka paljon säästät aikaa ja rahaa ottaessasi älykkäämmät Zeroni-onboardingprosessit käyttöösi.

Ota yhteyttä

Kyllä on, olemme toteuttaneet integraatioita mm. taloushallinto-, HR-, raportointi, verkkokoulutus- ja kulunvalvontajärjestelmiin. Toteutamme myös räätälöityjä integraatioita asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Pyydä esittely, niin kerromme, miten palvelu hyödyttää toimintaasi