Keskity rakentamaan

Selätä ulkoiseen työvoimaan ja työturvallisuuteen liittyvät byrokratian haasteet tehokkaalla onboarding-prosessillamme. Sen avulla varmistat, että projekteissasi työskentelee ainoastaan päteviä työntekijöitä ja vastuullisia urakoitsijoita ja voit luottaa siihen, että lain velvoitteet tulevat hoidettua.

Zeronilla hallinnoit ulkopuolista työvoimaa ja työn ulkoistukseen liittyvää paperisotaa entistä sujuvammin. Palvelun avulla varmennat, että tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet ovat kunnossa, työntekijöiden perehdytykset ja pätevyydet ovat ajan tasalla ja työturvallisuus pysyy halutulla tasolla. Zeroni yhdistää useat toisistaan erilliset prosessit yhdeksi älykkääksi järjestelmäksi, jonka avulla työmaasi voi olla seuraava Nolla tapaturmaa, nolla ongelmaa -työmaa.

Säästä aikaa työntekijöiden hallinnoinnissa ja perehdytyksessä

Kattava perehdytys ja osaavat tekijät kasvattavat niin tuottavuutta, kuin myös rakennusalan työturvallisuutta. Zeroni tarjoaa monipuoliset työkalut työntekijöiden pätevyyksien ja lupien hallintaan sekä työvoiman perehdyttämiseen: digitaalisella perehdytyksellä säästät työmaalla kokonaisia työpäiviä. Palvelu seuraa työntekijöiden tietoja reaaliajassa ja raportoi heti, mikäli perehdytystiedoissa on puutteita tai pätevyydet ovat vanhentumassa.

Käytä vain luotettavia ja hyväksyttyjä toimittajia

Zeroni tarjoaa selkeän prosessin ja työkalut toimittajan taustojen tarkistukseen ja arviointiin sekä seuraa automaattisesti toimittajan lakisääteisten velvoitteiden täyttymistä ja muutoksia. Keskitetty toimittajarekisteri tehostaa viestintää toimittajien kanssa sekä minimoi hankintaan ja projekteihin liittyviä riskejä, varmistaen esimerkiksi tilaajavastuulain mukaisten selvitykset.

Paranna kannattavuutta minimoimalla turvallisuusriskit

Työkalumme auttavat reagoimaan riskeihin ajoissa, keskittämään resurssit oikeisiin asioihin ja parantamaan työmaan kannattavuutta. Turvallisuusjohtaminen Zeronilla hoituukin helposti ja keskitetysti, sisältäen mm. turvallisuusmittaukset ja -poikkeamat, tapaturmaraportoinnin ja reaaliaikaisen työmaaviestinnän.

Nosta tuottavuutta ja käytä työaika tehokkaasti

Automatisoidut verottajailmoitukset ja AVI-raportit sekä digitalisoidut tuntilaput, työmaapäiväkirjat ja VIPU-listat, selkeä ja tehokas työmaaviestintä sekä Zeronin taloushallinnon integraatiot minimoivat työmaiden paperisodan ja vapauttavat resurssit itse työhön.

Älykkäämmät turvallisuusprosessit käyttöön sujuvasti ja nopeasti

Palvelu saadaan täysin integroituna käyttöön jopa kuukaudessa. Olemme tiiviisti asiakkaidemme tukena palvelun käyttöönotto- ja sisäänajovaiheessa, joten prosessiin kuuluu aina tarpeiden ja toimintojen jatkokehitys käyttöönoton jälkeen.

1. viikko

Perustaminen ja integraatiot

2. viikko

Käyttö­koulutus

3. viikko

Tarvikkeiden toimitus ja tiedonsiirto

4. viikko

Käyttövalmis ympäristö

Usein kysyttyä

Zeroni on ulkoisen työvoiman hallintaan suunniteltu palvelu, jonka avulla asiakkaamme varmistavat mahdollisimman sujuvan ulkopuolisen työvoiman käytön vastuullisuudesta tinkimättä. Zeronilla asiakkaamme vapauttaa aikaa itse työn johtamiseen.

Zeronin avulla varmistat, että työkohteisiinne pääsevät työskentelemään ainoastaan ne urakoitsijat ja työntekijät, jotka täyttävät lain velvoitteet ja yrityksenne vaatimukset. Autamme asiakkaitamme sujuvoittamaan ja automatisoimaan työntekijöiden onboarding -prosessia, joka johtaa vastuullisempaan ja tehokkaampaan työntekijöiden virtaukseen poistaen toiminnasta turhaa hukkaa.

Zeroni tarjoaa monipuoliset työkalut urakoitsijoiden, työntekijöiden, työturvallisuuden ja työmaapalvelujen hallintaan. Palvelumme avulla voit esimerkiksi:

  • hallinnoida työntekijöiden pätevyyksiä ja lupia
  • huolehtia työvoiman perehdyttämisestä digitaalisesti
  • seurata urakoitsijoiden ja toimittajien tilaajavastuuta
  • toteuttaa turvallisuusmittauksia
  • hoitaa lakisääteiset verottajailmoitukset ja AVI-raportoinnit helposti ja nopeasti

Ratkaisumme tarjoaa lisäksi kattavan kokonaisuuden erilaisia työmaapalveluja, kuten:

  • kulunvalvonnan
  • kalustonhallinnan
  • työmaapäiväkirjan
  • tuntikirjanpidon
  • kohdennetut viestintätyökalut

Zeroni yhdistää useat toisistaan erilliset turvallisuusprosessit yhdeksi älykkääksi järjestelmäksi, joka parantaa työkohteen turvallisuutta, projektin kannattavuutta ja sitouttaa työntekijät ja urakoitsijat vastuulliseen toimintaan.

Lue lisää Zeronin palveluista

Ratkaisumme on kattavasti käytössä rakennusalalla, infrahankkeissa ja teollisuudessa. Palvelumme sopii parhaiten suurille ja keskisuurille yrityksille, jotka toimivat päätoteuttajan tai tilaajan roolissa työmailla ja vastaavat ulkoisen työvoiman ja työturvallisuuden hallinnasta.

Lue asiakkaidemme kokemuksia Zeronista

1. Säästät aikaa ja resursseja

Zeronin kaltaista kokonaisuutta ei markkinoilta löydy, joten et tarvitse enää erillisiä järjestelmiä työturvallisuuden hallintaan, ja työmaiden arki helpottuu. Zeronin valvova automatiikka hoitaa suurimman osan työstä, joka muuten hoidettaisiin manuaalisella paperinpyörittelyllä: työaikaa voidaan käyttää tehokkaammin sekä toimistoissa että työmaalla.

2. Sujuvalla onboarding-prosessilla varmistat, että työt tehdään vastuullisesti ja laadukkaasti

Työn ostamiseen ja teettämiseen liittyvät lain kiemurat työllistävät yrityksiä valtavasti. Veroviranomaisen ja Aluehallintoviraston edellyttämien raporttien, dokumenttien ja selvitysten käsittely vie aikaa ja resursseja. Me Zeronilla haluamme sujuvoittaa ja automatisoida ulkopuolisen työvoiman hallintaan liittyviä prosesseja ja varmistaa, että työt tehdään turvallisesti ja vastuullisesti.

Onboarding-prosessimme  ansiosta yritys voi keskittyä ydinliiketoimintaansa – me hoidamme työvoiman laadun- ja lainmukaisuuden valvonnan puolestanne.

Pyydä esittely, niin kerromme, miten palvelu hyödyttää toimintaasi

Zeroni seuraa urakoitsijoiden ja työntekijöiden tietoja reaaliajassa ja raportoi käyttäjälle heti, mikäli esimerkiksi urakoitsijan tilaajavastuutiedoissa tai työntekijän perehdytystiedoissa on puutteita tai pätevyydet ovat vanhentumassa. Ilmoitusvelvollisuuslain mukaiset rakentamisilmoitukset luodaan ja lähetetään Zeronista täysin automaattisesti.

Lue lisää Zeronin palveluista

Palvelun hinta määräytyy käyttäjämäärän mukaan. Haluamme tarjota aina asiakkaan tarpeisiin sopivan palvelun ja olla samalla sivulla siitä, että palvelumme tukee liiketoimintaanne kannattavasti ja tarkoituksenmukaisesti. Varaa aika esittelylle, niin kerromme, kuinka paljon säästät aikaa ja rahaa ottaessasi älykkäämmät Zeroni-onboardingprosessit käyttöösi.

Ota yhteyttä

Kyllä on. Lisäksi järjestelmä on integroitavissa myös palkanlaskennan ja BI-raportoinnin ohjelmistoihin.

Pyydä esittely, niin kerromme, miten palvelu hyödyttää toimintaasi