Keskity rakentamaan

Älykkäillä henkilö- ja toimittajahallinnan työvälineillä vapautat rakennushankkeen resurssit tuottavaan työhön. Samalla kun rakennusalan työturvallisuus kasvaa moderneilla turvallisuusjohtamisen työkaluilla.

Zeroni on henkilöstön ja toimittajien hallintaa, rakennusalan työturvallisuus-valvontaa sekä turvallisuuskulttuurin kehittämistä helpottava palvelu, joka digitalisoi rakennustyömaan arkeen aiemmin kuulunutta paperisotaa ja vapauttaa työnjohdon aikaa toimistosta työn ja turvallisuuden johtamiseen. Zeroni yhdistää useat toisistaan erilliset prosessit yhdeksi älykkääksi järjestelmäksi, jonka avulla työmaasi voi olla seuraava Nolla tapaturmaa, nolla ongelmaa -työmaa.

Säästä aikaa työntekijöiden hallinnoinnissa ja perehdytyksessä

Kattava perehdytys ja osaavat tekijät kasvattavat niin tuottavuutta, kuin myös rakennusalan työturvallisuutta. Zeroni tarjoaa monipuoliset työkalut työntekijöiden pätevyyksien ja lupien hallintaan sekä työvoiman perehdyttämiseen: digitaalisella perehdytyksellä säästät työmaalla kokonaisia työpäiviä. Palvelu seuraa työntekijöiden tietoja reaaliajassa ja raportoi heti, mikäli perehdytystiedoissa on puutteita tai pätevyydet ovat vanhentumassa.

Käytä vain luotettavia ja hyväksyttyjä toimittajia

Rakennusalan työturvallisuus kasvaa ja työturvallisuusjohtaminen helpottuu, kun toiminta on läpinäkyvää. Zeroni tarjoaa selkeän prosessin ja työkalut toimittajan taustojen tarkistukseen ja arviointiin sekä seuraa automaattisesti toimittajan lakisääteisten velvoitteiden täyttymistä ja muutoksia. Keskitetty toimittajarekisteri tehostaa viestintää toimittajien kanssa sekä minimoi hankintaan ja projekteihin liittyviä riskejä, varmistaen esimerkiksi tilaajavastuulain mukaisten selvitykset.

Paranna kannattavuutta minimoimalla turvallisuusriskit

Moderni turvallisuusjohtaminen on helppoa – työkalumme auttavat reagoimaan riskeihin ajoissa, keskittämään resurssit oikeisiin asioihin ja parantamaan työmaan kannattavuutta. Turvallisuusjohtaminen Zeronilla hoituukin helposti ja keskitetysti, sisältäen mm. turvallisuusmittaukset ja -poikkeamat, tapaturmaraportoinnin ja reaaliaikaisen työmaaviestinnän.

Nosta tuottavuutta ja käytä työaika tehokkaasti

Automatisoidut verottajailmoitukset ja AVI-raportit sekä digitalisoidut tuntilaput, työmaapäiväkirjat ja VIPU-listat, selkeä ja tehokas työmaaviestintä sekä Zeronin taloushallinnon integraatiot minimoivat työmaiden paperisodan ja vapauttavat resurssit itse työhön.

Älykkäämmät turvallisuusprosessit käyttöön sujuvasti ja nopeasti

Järjestelmä saadaan täysin integroituna käyttöön jopa kuukaudessa. Olemme tiiviisti asiakkaidemme tukena palvelun käyttöönotto- ja sisäänajovaiheessa, joten prosessiin kuuluu aina tarpeiden ja toimintojen jatkokehitys käyttöönoton jälkeen.

1. viikko

Perustaminen ja integraatiot

2. viikko

Käyttö­koulutus

3. viikko

Tarvikkeiden toimitus ja tiedonsiirto

4. viikko

Käyttövalmis ympäristö

Usein kysyttyä

Zeroni on ulkoisen työvoiman hallintaan suunniteltu palvelu, joka digitalisoi työmaan arkea ja vapauttaa työnjohdon aikaa toimistosta työn ja turvallisuuden johtamiseen.

Zeronin avulla varmistat, että työkohteisiinne pääsevät työskentelemään ainoastaan ne urakoitsijat ja työntekijät, jotka täyttävät lain velvoitteet ja asiakkaan vaatimukset. Autamme asiakkaitamme sujuvoittamaan ja automatisoimaan työntekijöiden onboarding -prosessia, joka johtaa vastuullisempaan ja tehokkaampaan työntekijöiden virtaukseen poistaen toiminnasta turhaa hukkaa.

Zeroni tarjoaa työkalut urakoitsijoiden, työntekijöiden, työturvallisuuden ja työmaapalvelujen hallintaan. Sen avulla hallinnoit työntekijöiden pätevyyksiä ja lupia, huolehdit työvoiman perehdyttämisestä digitaalisesti, seuraat urakoitsijoiden ja toimittajien tilaajavastuutietoja, teet turvallisuusmittauksia sekä hoidat lakisääteiset verottajailmoitukset ja AVI-raportoinnit helposti ja nopeasti. Ratkaisumme tarjoaa lisäksi kattavan kokonaisuuden erilaisia työmaapalveluja, kuten kulunvalvonnan, kalustonhallinnan, työmaapäiväkirjan, tuntikirjanpidon ja kohdennetut viestintätyökalut.

Zeroni yhdistää useat toisistaan erilliset turvallisuusprosessit yhdeksi älykkääksi järjestelmäksi, joka parantaa työkohteen turvallisuutta, projektin kannattavuutta ja sitouttaa työntekijät vastuulliseen toimintaan.

Lue lisää Zeronin palveluista

Ratkaisumme on kattavasti käytössä rakennusalalla, infrahankkeissa ja teollisuudessa. Palvelumme sopii parhaiten suurille ja keskisuurille yrityksille, jotka toimivat päätoteuttajan tai tilaajan roolissa työmailla ja vastaavat ulkoisen työvoiman ja työturvallisuuden hallinnasta.

Lue asiakkaidemme kokemuksia Zeronista

1. Säästät aikaa ja resursseja

Zeronin kaltaista kokonaisuutta ei markkinoilta löydy, joten et tarvitse enää erillisiä järjestelmiä työturvallisuuden hallintaan, ja työmaiden arki helpottuu. Zeronin valvova automatiikka hoitaa suurimman osan työstä, joka muuten hoidettaisiin manuaalisella paperinpyörittelyllä: työaikaa voidaan käyttää tehokkaammin sekä toimistoissa että työmaalla.

2. Kestävällä turvallisuuskulttuurilla luot kilpailuetua ja pienennät kustannuksia

Kun turvalliset työtavat ovat luonnollinen osa päivittäistä tekemistä, myös virhetilanteiden ja riskien määrä vähenee ja niistä aiheutuvat kustannukset laskevat. Yhteistyökumppanit odottavat yrityksiltä yhä läpinäkyvämpää toimintaa ja raportointia, ja yrityksen maineella on suuri vaikutus uusien yhteistöiden syntymiselle. Nykyaikaisten turvallisuusprosessien ansiosta yritys pystyy parantamaan asemaansa ja  tarjoamaan kilpailukykyisempiä palveluja.

Pyydä esittely, niin kerromme, miten palvelu hyödyttää toimintaasi

Zeroni seuraa urakoitsijoiden ja työntekijöiden tietoja reaaliajassa ja raportoi käyttäjälle heti, mikäli esimerkiksi urakoitsijan tilaajavastuutiedoissa tai työntekijän perehdytystiedoissa on puutteita tai pätevyydet ovat vanhentumassa. Ilmoitusvelvollisuuslain mukaiset rakentamisilmoitukset luodaan ja lähetetään Zeronista täysin automaattisesti.

Lue lisää Zeronin palveluista

Palvelun hinta määräytyy käyttäjämäärän mukaan ja minimiveloitus on 180 €/kk, joka sisältää monipuolisen Zeroni-kokonaisratkaisun ja viisi käyttäjätiliä. Haluamme tarjota aina asiakkaan tarpeisiin sopivan palvelun ja olla samalla sivulla siitä, että palvelumme tukee liiketoimintaanne kannattavasti ja tarkoituksenmukaisesti. Varaa aika esittelylle, niin kerromme, kuinka paljon säästät aikaa ja rahaa ottaessasi älykkäämmät Zeroni-turvallisuusprosessit käyttöösi.

Ota yhteyttä

Kyllä on. Lisäksi järjestelmä on integroitavissa myös palkanlaskennan ja BI-raportoinnin ohjelmistoihin.

Pyydä esittely, niin kerromme, miten palvelu hyödyttää toimintaasi