Zeroni Oy

Tarjoamme älykkäämmän tavan parantaa työn sujuvuutta,  hyvinvointia, turvallisuutta ja kannattavuutta.

Zeroni Oy (ent. Takamäki Oy) tarjoaa älykkäämmän tavan parantaa työn sujuvuutta, hyvinvointia, turvallisuutta ja kannattavuutta. Palvelumme ydin on pilvipohjainen ratkaisu, joka edistää digitalisaatiota rakennus- ja teollisuustyömailla ja auttaa rakentamaan parempaa turvallisuuskulttuuria ajantasaisesti ja tehokkaasti. Ratkaisumme avulla vapautat työnjohdon aikaa tuottavampaan työhön, täytät lain vaatimukset helposti ja pidät huolen siitä, että työntekijänne pääsevät jokaisen päivän päätteeksi terveinä kotiin.

Asiakaslähtöisyys ei ole meille vain sanahelinää, vaan olennainen ja konkreettinen osa yrityksemme strategiaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat turvallisuusprosessit ja käytännöt nyt ja tulevaisuudessa. Siksi kehitämme palveluamme jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä pitkäaikaisten asiakkaidemme kanssa, ja se toimii kasvumme moottorina.

Tavoitteenamme on yhdessä kasvaa ja kehittyä yhteiskunnallisesti arvostetuksi ja kansainvälisesti toimivaksi turvallisuusvaikuttajaksi sekä tehdä työstä jatkuvasti mielekkäämpää digitalisaatiota hyödyntäen.


Avoimet työpaikat

Zeronin tiimissä työskentelee jo 20 ohjelmistokehityksen, myynnin ja asiakkuuksienhallinnan asiantuntijaa. Suurin osa meistä on jo pitkän kokemuksen omaavia ohjelmistokehityksen konkareita, mutta joukkoomme mahtuu myös innokkaita, kasvavia tulevaisuuden lupauksia. 

Uutiset