Zeroni Oy

Tarjoamme älykkäämmän tavan parantaa työn sujuvuutta,  hyvinvointia, turvallisuutta ja kannattavuutta. Olemme osa tanskalaista EG A/S-konsernia.

Me Zeronilla olemme erikoistuneet Suomessa operoivien rakennus- ja teollisuusyritysten ulkoisen työvoiman onboarding-prosessien kehittämiseen. Palvelumme sujuvoittaa tiedonkulkua työntekijöiden, toimittajien ja tilaajien välillä, jonka tuloksena vastuullinen ulkoisen työvoiman hallinta on nyt myös entistä vaivattomampaa ja kannattavampaa. Zeroni on pilvipohjainen ratkaisu, joka edistää digitalisaatiota rakennus- ja teollisuustyömailla ja auttaa rakentamaan parempaa turvallisuuskulttuuria. Ratkaisumme avulla vapautat työnjohdon aikaa tuottavampaan työhön, täytät lain vaatimukset helposti ja varmistat, että työntekijänne ja yhteistyökumppaninne toimivat vastuullisesti vuoden jokaisena päivänä.

Tavoitteenamme on yhdessä kasvaa ja kehittyä yhteiskunnallisesti arvostetuksi ja kansainvälisesti toimivaksi turvallisuusvaikuttajaksi sekä tehdä ulkoisen työvoiman hallinnasta mielekkäämpää digitalisaatiota hyödyntäen.


Avoimet työpaikat

Zeronin tiimissä työskentelee jo 20 ohjelmistokehityksen, myynnin ja asiakkuuksienhallinnan asiantuntijaa. Suurin osa meistä on jo pitkän kokemuksen omaavia ohjelmistokehityksen konkareita, mutta joukkoomme mahtuu myös innokkaita, kasvavia tulevaisuuden lupauksia. 

Uutiset