Johda älykkäästi

Nosta teollisuuslaitoksen ulkoisen työvoiman hallinta ja turvallisuusjohtaminen uudelle tasolle – tee laadukkaita toimittajavalintoja, seuraa tilaajavastuutietoja sekä hallinnoi lupia ja ulkopuolista työvoimaa entistä tehokkaammin yhden palvelun avulla.

Sujuvoita teollisuuslaitoksen ulkoisen työvoiman hallintaa ja kehitä työturvallisuutta

Zeroni on ulkopuolisen työvoiman, toimittajien, laitteiden ja koneiden hallintaa sekä teollisuuden työturvallisuutta parantava työkalu. Zeroni yhdistää useat toisistaan erilliset turvallisuusprosessit yhdeksi älykkääksi järjestelmäksi, jonka avulla helpotat teollisuuden turvallisuusjohtamista, säästät resursseja tuottavaan työhön sekä parannat teollisuuslaitoksen turvallisuutta.

Käytä vain luotettavia ja hyväksyttyjä toimittajia

Zeroni tarjoaa selkeän onboarding-prosessin ja työkalut toimittajan taustojen tarkistukseen ja arviointiin, samalla kun seuraat automaattisesti toimittajan lakisääteisten velvoitteiden täyttymistä ja muutoksia. Keskitetty toimittajarekisteri tehostaa viestintää toimittajien kanssa sekä minimoi hankintaan liittyviä riskejä, jolloin myös teollisuuden työturvallisuus paranee.

Säästä aikaa työntekijöiden hallinnoinnissa ja perehdytyksessä

Onboarding-prosessimme tarjoaa tehokkaat ratkaisut työntekijöiden pätevyyksien ja lupien hallintaan sekä työvoiman perehdyttämiseen. Digitalisoimalla työmaan turvallisuuskoulutuksen säästät aikaa ja rahaa ja työt voidaan aloittaa heti työkohteeseen saapuessa. Palvelu seuraa työntekijöiden tietoja reaaliajassa ja raportoi heti, mikäli perehdytystiedoissa on puutteita tai pätevyydet ovat vanhentumassa.

Paranna kannattavuutta minimoimalla turvallisuusriskit

Zeronin avulla teollisuuden työturvallisuus paranee huomattavasti – työkalun avulla hoituu mm. koneiden ja laitteiden vastaanottotarkastukset, turvallisuusmittaukset ja -poikkeamat sekä tapaturmaraportointi. Modernit turvallisuusjohtamisen työkalut auttavat reagoimaan riskeihin ajoissa, keskittämään resurssit oikeisiin asioihin ja parantamaan toiminnan kannattavuutta.

Nosta tuottavuutta ja käytä työaika tehokkaasti

Automatisoidut verottajailmoitukset ja AVI-raportit sekä digitalisoidut tuntilaput, VIPU-listat, selkeä ja tehokas viestintätyökalu sekä Zeronin taloushallinnon integraatiot minimoivat teollisuuslaitoksen paperisodan ja vapauttavat resurssit itse työhön.

Käyttöönotto jopa päivässä

Torju harmaata taloutta ja edistä työturvallisuutta Zeronin kehittyneellä onboarding-prosessilla.  älykkäämmän tavan parantaa teollisuuslaitoksen tukitoimintojen käyttöä, hallinnointia ja seurantaa.

Älykkäämmät turvallisuusprosessit käyttöön sujuvasti ja nopeasti

Palvelu saadaan täysin integroituna teollisuuslaitoksen käyttöön neljässä kuukaudessa. Olemme tiiviisti asiakkaidemme tukena palvelun käyttöönotto- ja sisäänajovaiheessa, joten prosessiin kuuluu aina tarpeiden ja toimintojen jatkokehitys käyttöönoton jälkeen.

1 kuukausi

Suunnittelu ja koulutukset

2 kuukautta

Kulunvalvonnan suunnittelu

3 kuukautta

Integraatiot ja tiedonsiirto

4 kuukautta

Käyttövalmis ympäristö

Usein kysyttyä

Zeroni on ulkoisen työvoiman hallintaan suunniteltu palvelu, jonka avulla asiakkaamme varmistavat mahdollisimman sujuvan ulkopuolisen työvoiman käytön vastuullisuudesta tinkimättä. Zeronilla asiakkaamme vapauttaa aikaa itse työn johtamiseen.

Zeronin avulla varmistat, että työkohteisiinne pääsevät työskentelemään ainoastaan ne urakoitsijat ja työntekijät, jotka täyttävät lain velvoitteet ja yrityksenne vaatimukset. Autamme asiakkaitamme sujuvoittamaan ja automatisoimaan työntekijöiden onboarding -prosessia, joka johtaa vastuullisempaan ja tehokkaampaan työntekijöiden virtaukseen poistaen toiminnasta turhaa hukkaa.

Zeroni tarjoaa monipuoliset työkalut urakoitsijoiden, työntekijöiden, työturvallisuuden ja työmaapalvelujen hallintaan. Palvelumme avulla voit esimerkiksi:

 • seurata urakoitsijoiden ja toimittajien tilaajavastuuta
 • valvoa työntekijän työskentelyoikeuden voimassaoloa Suomessa
 • hallinnoida työntekijöiden pätevyyksiä ja työmaalupia
 • huolehtia työvoiman perehdyttämisestä digitaalisesti
 • toteuttaa turvallisuusmittauksia
 • hoitaa lakisääteiset verottajailmoitukset ja AVI-raportoinnit helposti ja nopeasti

Ratkaisumme tarjoaa lisäksi kattavan kokonaisuuden erilaisia työmaapalveluja, kuten:

 • kulunvalvonnan
 • kalustonhallinnan
 • työmaapäiväkirjan
 • tuntikirjanpidon
 • kohdennetut viestintätyökalut

Zeroni yhdistää useat toisistaan erilliset turvallisuusprosessit yhdeksi älykkääksi järjestelmäksi, joka parantaa työkohteen turvallisuutta, projektin kannattavuutta ja sitouttaa työntekijät ja urakoitsijat vastuulliseen toimintaan.

Lue lisää Zeronin palveluista

Ratkaisumme on kattavasti käytössä rakennusalalla, infrahankkeissa ja teollisuudessa. Palvelumme sopii parhaiten suurille ja keskisuurille yrityksille, jotka toimivat päätoteuttajan tai tilaajan roolissa työmailla ja vastaavat ulkoisen työvoiman ja työturvallisuuden hallinnasta.

Lue asiakkaidemme kokemuksia Zeronista

1. Säästät aikaa ja resursseja

Zeronin kaltaista kokonaisuutta ei markkinoilta löydy, joten et tarvitse enää erillisiä järjestelmiä työturvallisuuden hallintaan, ja työmaiden arki helpottuu. Zeronin valvova automatiikka hoitaa suurimman osan työstä, joka muuten hoidettaisiin manuaalisella paperinpyörittelyllä: työaikaa voidaan käyttää tehokkaammin sekä toimistoissa että työmaalla.

2. Sujuvalla onboarding-prosessilla varmistat, että työt tehdään vastuullisesti ja laadukkaasti

Työn ostamiseen ja teettämiseen liittyvät lain kiemurat työllistävät yrityksiä valtavasti. Veroviranomaisen ja Aluehallintoviraston edellyttämien raporttien, dokumenttien ja selvitysten käsittely vie aikaa ja resursseja. Me Zeronilla haluamme sujuvoittaa ja automatisoida ulkopuolisen työvoiman hallintaan liittyviä prosesseja ja varmistaa, että työt tehdään turvallisesti ja vastuullisesti.

Onboarding-prosessimme  ansiosta yritys voi keskittyä ydinliiketoimintaansa – me hoidamme työvoiman laadun- ja lainmukaisuuden valvonnan puolestanne.

Pyydä esittely, niin kerromme, miten palvelu hyödyttää toimintaasi

Zeroni seuraa urakoitsijoiden ja työntekijöiden tietoja reaaliajassa ja raportoi käyttäjälle heti, mikäli esimerkiksi urakoitsijan tilaajavastuutiedoissa tai työntekijän perehdytystiedoissa on puutteita tai pätevyydet ovat vanhentumassa. Ilmoitusvelvollisuuslain mukaiset rakentamisilmoitukset luodaan ja lähetetään Zeronista täysin automaattisesti.

Lue lisää Zeronin palveluista

Palvelun hinta määräytyy työmaiden/laitosten määrän sekä työmaan tyypistä riippuen lupien tai leimausten määrän mukaisesti. Haluamme tarjota aina asiakkaan tarpeisiin sopivan palvelun ja olla samalla sivulla siitä, että palvelumme tukee liiketoimintaanne kannattavasti ja tarkoituksenmukaisesti. Varaa aika esittelylle, niin kerromme, kuinka paljon säästät aikaa ja rahaa ottaessasi älykkäämmät Zeroni-onboardingprosessit käyttöösi.

Ota yhteyttä

Kyllä on, olemme toteuttaneet integraatioita mm. taloushallinto-, HR-, raportointi, verkkokoulutus- ja kulunvalvontajärjestelmiin. Toteutamme myös räätälöityjä integraatioita asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Pyydä esittely, niin kerromme, miten palvelu hyödyttää toimintaasi