Johda älykkäästi

Tee laadukkaita toimittajavalintoja, seuraa tilaajavastuutietoja sekä hallinnoi lupia ja ulkopuolista työvoimaa entistä tehokkaammin.

Zeroni on ulkopuolisen työvoiman, toimittajien sekä laitteiden ja koneiden hallintaa ja työturvallisuuden valvontaa helpottava työkalu. Zeroni yhdistää useat toisistaan erilliset turvallisuusprosessit yhdeksi älykkääksi järjestelmäksi, jonka avulla säästät resursseja tuottavaan työhön ja parannat teollisuuslaitoksen turvallisuutta.

Käytä vain luotettavia ja hyväksyttyjä toimittajia

Zeroni tarjoaa selkeän prosessin ja työkalut toimittajan taustojen tarkistukseen ja arviointiin ja seuraa automaattisesti toimittajan lakisääteisten velvoitteiden täyttymistä ja muutoksia. Keskitetty toimittajarekisteri tehostaa viestintää toimittajien kanssa sekä minimoi hankintaan liittyviä riskejä.

Säästä aikaa työntekijöiden hallinnoinnissa ja perehdytyksessä

Zeroni tarjoaa monipuoliset työkalut työntekijöiden pätevyyksien ja lupien hallintaan ja työvoiman perehdyttämiseen: digitaalisella perehdytyksellä ulkopuolinen työvoima voi aloittaa työt lähes saman tien. Palvelu seuraa työntekijöiden tietoja reaaliajassa ja raportoi heti, mikäli perehdytystiedoissa on puutteita tai pätevyydet ovat vanhentumassa.

Paranna kannattavuutta minimoimalla turvallisuusriskit

Zeronilla hoituu mm. koneiden ja laitteiden vastaanottotarkastukset, turvallisuusmittaukset ja -poikkeamat sekä tapaturmaraportointi. Modernit turvallisuusjohtamisen työkalut auttavat reagoimaan riskeihin ajoissa, keskittämään resurssit oikeisiin asioihin ja parantamaan toiminnan kannattavuutta.

Nosta tuottavuutta ja käytä työaika tehokkaasti

Automatisoidut verottajailmoitukset ja AVI-raportit sekä digitalisoidut tuntilaput, VIPU-listat, selkeä ja tehokas viestintätyökalu sekä Zeronin taloushallinnon integraatiot minimoivat teollisuuslaitoksen paperisodan ja vapauttavat resurssit itse työhön.

Käyttöönotto jopa päivässä

Zeroni tarjoaa älykkäämmän tavan parantaa teollisuuslaitoksen tukitoimintojen käyttöä, hallinnointia ja seurantaa.

Älykkäämmät turvallisuusprosessit käyttöön sujuvasti ja nopeasti

Järjestelmä saadaan täysin integroituna teollisuuslaitoksen käyttöön neljässä kuukaudessa. Olemme tiiviisti asiakkaidemme tukena palvelun käyttöönotto- ja sisäänajovaiheessa, joten prosessiin kuuluu aina tarpeiden ja toimintojen jatkokehitys käyttöönoton jälkeen.

1 kuukausi

Suunnittelu ja koulutukset

2 kuukautta

Kulunvalvonnan suunnittelu

3 kuukautta

Integraatiot ja tiedonsiirto

4 kuukautta

Käyttövalmis ympäristö

Usein kysyttyä

Zeroni on ulkoisen työvoiman hallintaan suunniteltu palvelu, joka digitalisoi työmaan arkea ja vapauttaa työnjohdon aikaa toimistosta työn ja turvallisuuden johtamiseen.

Zeronin avulla varmistat, että työkohteisiinne pääsevät työskentelemään ainoastaan ne urakoitsijat ja työntekijät, jotka täyttävät lain velvoitteet ja asiakkaan vaatimukset. Autamme asiakkaitamme sujuvoittamaan ja automatisoimaan työntekijöiden onboarding -prosessia, joka johtaa vastuullisempaan ja tehokkaampaan työntekijöiden virtaukseen poistaen toiminnasta turhaa hukkaa.

Zeroni tarjoaa työkalut urakoitsijoiden, työntekijöiden, työturvallisuuden ja työmaapalvelujen hallintaan. Sen avulla hallinnoit työntekijöiden pätevyyksiä ja lupia, huolehdit työvoiman perehdyttämisestä digitaalisesti, seuraat urakoitsijoiden ja toimittajien tilaajavastuutietoja, teet turvallisuusmittauksia sekä hoidat lakisääteiset verottajailmoitukset ja AVI-raportoinnit helposti ja nopeasti. Ratkaisumme tarjoaa lisäksi kattavan kokonaisuuden erilaisia työmaapalveluja, kuten kulunvalvonnan, kalustonhallinnan, työmaapäiväkirjan, tuntikirjanpidon ja kohdennetut viestintätyökalut.

Zeroni yhdistää useat toisistaan erilliset turvallisuusprosessit yhdeksi älykkääksi järjestelmäksi, joka parantaa työkohteen turvallisuutta, projektin kannattavuutta ja sitouttaa työntekijät vastuulliseen toimintaan.

Lue lisää Zeronin palveluista

Ratkaisumme on kattavasti käytössä rakennusalalla, infrahankkeissa ja teollisuudessa. Palvelumme sopii parhaiten suurille ja keskisuurille yrityksille, jotka toimivat päätoteuttajan tai tilaajan roolissa työmailla ja vastaavat ulkoisen työvoiman ja työturvallisuuden hallinnasta.

Lue asiakkaidemme kokemuksia Zeronista

1. Säästät aikaa ja resursseja

Zeronin kaltaista kokonaisuutta ei markkinoilta löydy, joten et tarvitse enää erillisiä järjestelmiä työturvallisuuden hallintaan, ja työmaiden arki helpottuu. Zeronin valvova automatiikka hoitaa suurimman osan työstä, joka muuten hoidettaisiin manuaalisella paperinpyörittelyllä: työaikaa voidaan käyttää tehokkaammin sekä toimistoissa että työmaalla.

2. Kestävällä turvallisuuskulttuurilla luot kilpailuetua ja pienennät kustannuksia

Kun turvalliset työtavat ovat luonnollinen osa päivittäistä tekemistä, myös virhetilanteiden ja riskien määrä vähenee ja niistä aiheutuvat kustannukset laskevat. Yhteistyökumppanit odottavat yrityksiltä yhä läpinäkyvämpää toimintaa ja raportointia, ja yrityksen maineella on suuri vaikutus uusien yhteistöiden syntymiselle. Nykyaikaisten turvallisuusprosessien ansiosta yritys pystyy parantamaan asemaansa ja  tarjoamaan kilpailukykyisempiä palveluja.

Pyydä esittely, niin kerromme, miten palvelu hyödyttää toimintaasi

Zeroni seuraa urakoitsijoiden ja työntekijöiden tietoja reaaliajassa ja raportoi käyttäjälle heti, mikäli esimerkiksi urakoitsijan tilaajavastuutiedoissa tai työntekijän perehdytystiedoissa on puutteita tai pätevyydet ovat vanhentumassa. Ilmoitusvelvollisuuslain mukaiset rakentamisilmoitukset luodaan ja lähetetään Zeronista täysin automaattisesti.

Lue lisää Zeronin palveluista

Palvelun hinta määräytyy käyttäjämäärän mukaan ja minimiveloitus on 180 €/kk, joka sisältää monipuolisen Zeroni-kokonaisratkaisun ja viisi käyttäjätiliä. Haluamme tarjota aina asiakkaan tarpeisiin sopivan palvelun ja olla samalla sivulla siitä, että palvelumme tukee liiketoimintaanne kannattavasti ja tarkoituksenmukaisesti. Varaa aika esittelylle, niin kerromme, kuinka paljon säästät aikaa ja rahaa ottaessasi älykkäämmät Zeroni-turvallisuusprosessit käyttöösi.

Ota yhteyttä

Kyllä on. Lisäksi järjestelmä on integroitavissa myös palkanlaskennan ja BI-raportoinnin ohjelmistoihin.

Pyydä esittely, niin kerromme, miten palvelu hyödyttää toimintaasi