Lopetimme järjestelmän myymisen.

Blogi —

Raflaavasta otsikosta huolimatta emme suinkaan ole ajamassa Zeronia telakalle – päin vastoin, olemme ennennäkemättömässä vauhdissa! Kasvuyrityksenä kehitämme jatkuvasti myös omia toimintatapojamme sekä sisäisesti, että yhdessä asiakkaidemme kanssa ja nyt on aika uudistaa myös sitä, miten jatkossa tarjoamme palveluitamme ja prosessiosaamistamme. Uudistumisen tavoitteena on kohdistaa ponnistelut asiakkaidemme kannalta fiksuimmalla mahdollisella tavalla ja tuoda asiakaslähtöisyys ja turvallisuusprosessien kehittäminen aidosti toimintamme keskiöön sekä uusien asiakkuuksien, että jo olemassa olevien kohdalla.

Emme halua toimia puolivillaisesti ja tarjota asiakkaillemme pelkkää järjestelmää ominaisuuksineen, joten olemme ryhtyneet selvittämään asiakkaidemme prosesseja pintaa syvemmältä. Tutustumme asiakkaidemme turvallisuusprosesseihin merkittävästi syvemmin kuin muut toimijat – tavoitteenamme on yhdessä asiakkaan kanssa selvittää, kuinka helpotamme päivittäisiä turvallisuusprosesseja ja millaisia toimenpiteitä se vaatii molemmin puolin pelikenttää. 

Käytännössä tämä konsulttiosaston jargon tarkoittaa sitä, että kysymme asiakkaalta, miten he tällä hetkellä pyörittävät arkeaan ja millaisia kipupisteitä nykyisiin toimintamalleihin kuuluu. Keräämämme tiedon avulla olemme asiakkaan kanssa samalla sivulla ja tiedämme mitä asiakkaamme tarvitsevat, joten pystymme tarjoamaan juuri heille sopivat turvallisuusjohtamisen ratkaisut työmaiden arjen pyörittämiseen paremmin kuin kukaan muu. Näillä eväillä on hyvä jatkaa kohti turvallisempaa huomista!

Haluatko tietää, miten voimme käytännössä auttaa yritystäsi menestymään modernin turvallisuusjohtamisen avulla? Ota yhteyttä myyntiimme ja kerromme lisää.

Varaa 30 minuutin esittely!

Myynnin tavoitat numerosta:

p. 0400 600 339