Onboarding prosessi

Sujuvampi onboarding-prosessi työmaallesi


Käytättekö projekteissanne paljon ulkoista työvoimaa? Zeronin onboarding-prosessin avulla varmistat, että työkohteisiinne pääsevät työskentelemään ainoastaan ne urakoitsijat ja työntekijät, jotka täyttävät lain vaatimukset koko projektin ajan.


Työntekijät töihin sujuvasti

Ratkaisumme sujuvoittaa työntekijöiden onboarding-prosessia, jonka avulla ulkopuolisen urakoitsijan työntekijät pääsevät aloittamaan työskentelynsä heti työkohteeseen saavuttuansa ilman lupien käsittelyyn ja muihin lain velvoitteiden hallintaan liittyvää paperisotaa. Zeronin avulla säästetään työnjohdon aikaa, kun työntekijän tietojen hallinta tapahtuu digitaalisesti jo ennen työmaalle saapumista. Ratkaisumme mahdollistaa tehokkaan työmaaviestinnän, hyödyntää toimittaja- ja työntekijätietoja muissa järjestelmissä, hälyttää puutteista sekä parantaa työturvallisuutta moderneilla turvallisuusjohtamisen työkaluilla.

Seuraa lain vaatimusten täyttymistä ajantasaisesti

Ulkoisen työvoiman hallintaan liittyy aina lain vaatimusten edellyttämiä tehtäviä, jotka vievät työnjohdon aikaa ja resursseja tuottavan työn tekemisestä. Zeronin valvova automatiikka tehostaa työskentelyä ja ilmoittaa heti ilmenneistä puutteista esimerkiksi työntekijän luvissa ja pätevyyksissä. Palvelumme avulla varmistat, että kohteessa työskentelevät urakoitsijat ja työntekijät ovat päteviä, perehdytettyjä ja tilaajavastuulain velvoitteet on hoidettu sääntöjen mukaan.


Olemme luotettu kotimainen ratkaisutoimittaja


Jo yli 10 vuoden ajan olemme saaneet tukea Suomen suurimpia rakennus- ja teollisuusyrityksiä ulkoisen työvoiman hallinnassa. Vahvat asiakassuhteet toimivat kasvumme moottorina, jossa tulokset puhuvat puolestamme Suomen johtavana onboarding-prosessin kehityskumppanina.


Varaa nyt VELOITUKSETON onboarding-prosessinne kartoitus!

Tarjoamme tilannekuvauksen prosessinne nykytilanteesta, sen pullonkauloista ja mahdollisista parannusehdotuksista.

Ota yhteyttä!


Usein kysytyt kysymykset


Zeroni on ulkoisen työvoiman hallintaan suunniteltu palvelu, jonka avulla asiakkaamme varmistavat mahdollisimman sujuvan ulkopuolisen työvoiman käytön vastuullisuudesta tinkimättä. Zeronilla asiakkaamme vapauttaa aikaa itse työn johtamiseen.

Zeronin avulla varmistat, että työkohteisiinne pääsevät työskentelemään ainoastaan ne urakoitsijat ja työntekijät, jotka täyttävät lain velvoitteet ja yrityksenne vaatimukset. Autamme asiakkaitamme sujuvoittamaan ja automatisoimaan työntekijöiden onboarding -prosessia, joka johtaa vastuullisempaan ja tehokkaampaan työntekijöiden virtaukseen poistaen toiminnasta turhaa hukkaa.

Zeroni tarjoaa monipuoliset työkalut urakoitsijoiden, työntekijöiden, työturvallisuuden ja työmaapalvelujen hallintaan. Palvelumme avulla voit esimerkiksi:

 • seurata urakoitsijoiden ja toimittajien tilaajavastuuta
 • valvoa työntekijän työskentelyoikeuden voimassaoloa Suomessa
 • hallinnoida työntekijöiden pätevyyksiä ja työmaalupia
 • huolehtia työvoiman perehdyttämisestä digitaalisesti
 • toteuttaa turvallisuusmittauksia
 • hoitaa lakisääteiset verottajailmoitukset ja AVI-raportoinnit helposti ja nopeasti

Ratkaisumme tarjoaa lisäksi kattavan kokonaisuuden erilaisia työmaapalveluja, kuten:

 • kulunvalvonnan
 • kalustonhallinnan
 • työmaapäiväkirjan
 • tuntikirjanpidon
 • kohdennetut viestintätyökalut

Zeroni yhdistää useat toisistaan erilliset turvallisuusprosessit yhdeksi älykkääksi järjestelmäksi, joka parantaa työkohteen turvallisuutta, projektin kannattavuutta ja sitouttaa työntekijät ja urakoitsijat vastuulliseen toimintaan.

Lue lisää Zeronin palveluista

Ratkaisumme on kattavasti käytössä rakennusalalla, infrahankkeissa ja teollisuudessa. Palvelumme sopii parhaiten suurille ja keskisuurille yrityksille, jotka toimivat päätoteuttajan tai tilaajan roolissa työmailla ja vastaavat ulkoisen työvoiman ja työturvallisuuden hallinnasta.

Lue asiakkaidemme kokemuksia Zeronista

1. Säästät aikaa ja resursseja

Zeronin kaltaista kokonaisuutta ei markkinoilta löydy, joten et tarvitse enää erillisiä järjestelmiä työturvallisuuden hallintaan, ja työmaiden arki helpottuu. Zeronin valvova automatiikka hoitaa suurimman osan työstä, joka muuten hoidettaisiin manuaalisella paperinpyörittelyllä: työaikaa voidaan käyttää tehokkaammin sekä toimistoissa että työmaalla.

2. Sujuvalla onboarding-prosessilla varmistat, että työt tehdään vastuullisesti ja laadukkaasti

Työn ostamiseen ja teettämiseen liittyvät lain kiemurat työllistävät yrityksiä valtavasti. Veroviranomaisen ja Aluehallintoviraston edellyttämien raporttien, dokumenttien ja selvitysten käsittely vie aikaa ja resursseja. Me Zeronilla haluamme sujuvoittaa ja automatisoida ulkopuolisen työvoiman hallintaan liittyviä prosesseja ja varmistaa, että työt tehdään turvallisesti ja vastuullisesti.

Onboarding-prosessimme  ansiosta yritys voi keskittyä ydinliiketoimintaansa – me hoidamme työvoiman laadun- ja lainmukaisuuden valvonnan puolestanne.

Pyydä esittely, niin kerromme, miten palvelu hyödyttää toimintaasi

Zeroni seuraa urakoitsijoiden ja työntekijöiden tietoja reaaliajassa ja raportoi käyttäjälle heti, mikäli esimerkiksi urakoitsijan tilaajavastuutiedoissa tai työntekijän perehdytystiedoissa on puutteita tai pätevyydet ovat vanhentumassa. Ilmoitusvelvollisuuslain mukaiset rakentamisilmoitukset luodaan ja lähetetään Zeronista täysin automaattisesti.

Lue lisää Zeronin palveluista

Palvelun hinta määräytyy työmaiden/laitosten määrän sekä työmaan tyypistä riippuen lupien tai leimausten määrän mukaisesti. Haluamme tarjota aina asiakkaan tarpeisiin sopivan palvelun ja olla samalla sivulla siitä, että palvelumme tukee liiketoimintaanne kannattavasti ja tarkoituksenmukaisesti. Varaa aika esittelylle, niin kerromme, kuinka paljon säästät aikaa ja rahaa ottaessasi älykkäämmät Zeroni-onboardingprosessit käyttöösi.

Ota yhteyttä

Kyllä on, olemme toteuttaneet integraatioita mm. taloushallinto-, HR-, raportointi, verkkokoulutus- ja kulunvalvontajärjestelmiin. Toteutamme myös räätälöityjä integraatioita asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Pyydä esittely, niin kerromme, miten palvelu hyödyttää toimintaasi