Sujuvuutta työmaiden velvoitteiden hallintaan

Olemme johtava ratkaisutoimittaja ulkopuolisen työvoiman ja työturvallisuuden hallintaan liittyvissä asioissa.

Haluatko sinäkin tehostaa ulkoisen työvoiman onboarding-prosessia työmaillanne?

Olemme todistetusti pystyneet tehostamaan ulkoisen työvoiman hallintaa useilla Suomessa toimivilla rakennustyömailla. Vähemmän odottelua, enemmän aikaa tuottavaan työhön!

Työntekijät töihin sujuvasti

Ratkaisumme on käytössä yli 1500 työmaalla! Ratkaisumme sujuvoittaa työntekijöiden onboarding-prosessia, jonka avulla ulkopuolisen urakoitsijan työntekijät pääsevät aloittamaan työskentelynsä heti työkohteeseen saavuttuansa ilman lupien käsittelyyn ja muihin lain velvoitteiden hallintaan liittyvää paperisotaa. Zeronin avulla säästetään työnjohdon aikaa, kun työntekijän tietojen hallinta tapahtuu digitaalisesti jo ennen työmaalle saapumista. Ratkaisumme mahdollistaa tehokkaan työmaaviestinnän, hyödyntää toimittaja- ja työntekijätietoja muissa järjestelmissä, hälyttää puutteista sekä parantaa työturvallisuutta moderneilla turvallisuusjohtamisen työkaluilla.


Asiakkaamme kertovat

Paperia on Zeronin käytön myötä paljon vähemmän. Urakoitsijoiden dokumentit, tilaajavastuuraportit ym. löytyvät nyt samasta paikasta. Verkkoperehdytys säästää meiltä jopa useita päiviä työnjohtajien aikaa per hanke. Zeroni helpottaa lainsäädännön hallintaa työmaalla todella paljon.”

Tero Pöyhönen
Työnjohtaja
Boskalis Terramare

”Zeronilla hallitaan työntekijöiden läsnäoloa työmailla ja seurataan, että heillä on perehdytykset ja luvat kunnossa. Lisäksi pari vuotta sitten toteutettiin verottajan vaatima harmaan talouden torjuntaan liittyvä osakokonaisuus, joka sisältää esimerkiksi työntekijäilmoitusten lähettämisen verottajalle.”

Jari Pulkkinen
Turvallisuuspäällikkö
Fira Rakennus

”TR-mittaukset on helppo tehdä tabletilla. Ne onnistuvat tosi näppärästi suoraan työmailla. Aikaisemmin meidän piti tehdä merkinnät paperille, ja sitten skannailla niitä. Nyt ohjelmisto esimerkiksi etsii ja lähettää verottajalle automaattisesti tietoa myös muista käyttämistämme järjestelmistä.”

Joonas Hilakari
Työnjohtaja
Ojarannan Rakennus

”Ennen Zeronin käyttöönottoa urakoitsijan työntekijä saattoi odottaa työmaalupaa porteilla jopa puoli päivää. Jos tarvittavia dokumentteja esimerkiksi työntekijätiedoista tai pätevyyksistä ei löytynyt valmiina ei työntekijöitä tietenkään voitu päästää työmaalle. Ne selvitykset tehtiin sitten vasta siinä vaiheessa, kun työntekijän olisi pitänyt olla jo töissä.”

Antti Hirsmäki
Kehitysinsinööri
Lahti Energia

Varaa nyt veloitukseton onboarding-prosessikartoitus!

Epäiletkö, että prosesseissanne olisi optimoitavaa? Tarjoamme uusille asiakkaillemme täysin veloituksettoman kartoituksen, jossa käymme läpi yhdessä nykyisen ulkopuolisen työvoiman onboarding-prosessinne ja selvitämme, kuinka Zeronin avulla voimme tehostaa projektienne sujuvuutta. Jos kiinnostuit kartoituksesta, ota yhteyttä myyntiimme ja laitetaan työvoimahallinnan prosessinne kuntoon!