Sujuvuutta projektien velvoitteiden hallintaan

Olemme johtava ratkaisutoimittaja ulkopuolisen työvoiman ja työturvallisuuden hallintaan liittyvissä asioissa.

Haluatko sinäkin tehostaa ulkoisen työvoiman onboarding-prosessia projekteissanne?

Olemme todistetusti pystyneet tehostamaan ulkoisen työvoiman hallintaa useilla Suomessa toimivilla teollisuus- sekä infratyömailla. Vähemmän odottelua, enemmän aikaa tuottavaan työhön!


Työntekijät töihin sujuvasti

Ratkaisumme on käytössä yli 1500 työmaalla! Zeroni sujuvoittaa työntekijöiden onboarding-prosessia, jonka avulla ulkopuolisen urakoitsijan työntekijät pääsevät aloittamaan työskentelynsä heti työkohteeseen saavuttuansa ilman lupien käsittelyyn ja muihin lain velvoitteiden hallintaan liittyvää paperisotaa. Työnjohdon aikaa säästyy, kun työntekijän tietojen hallinta tapahtuu digitaalisesti jo ennen työmaalle saapumista. Ratkaisumme mahdollistaa tehokkaan työmaaviestinnän, hyödyntää toimittaja- ja työntekijätietoja muissa järjestelmissä, hälyttää puutteista sekä parantaa työturvallisuutta moderneilla turvallisuusjohtamisen työkaluilla.


Asiakkaamme kertovat

”Zeronin avulla pystytään tehokkaasti varmistamaan työntekijöiden työskentelyoikeus, hallitsemaan työmaiden kulunvalvontaa ja ajoneuvolupia sekä valvomaan urakoitsijoiden tilaajavastuulakidokumenttien oikeellisuutta ja voimassaoloa.”

Minna Aksila
Kunnossapitovastaava
Botnia Mill Service

”Kehitysideoihin on Zeronilla reagoitu herkästi ja olemme saaneet ideoitamme todella hienosti eteenpäin. Viimeisimpänä uudistuksena saatiin ajantasaiset työntekijän turvallisuusperehdytystiedot linkitettyä osaksi henkilöhyväksyntäprosessia. Nyt meidän ei enää tarvitse loikkia eri järjestelmien välillä varmistamassa, että perehdytykset on jo suoritettu.”

Marja Piitulainen
Toimistoassistentti
Botnia Mill Service

Nyt päivystävällä työnjohtajalla on käytössään aina ajantasainen henkilölista kohteessa työskentelevistä työntekijöistä ja heidän työluvistaan. Valvontakierroksen aikana lupien ja turvallisuusperehdytysten tarkastaminen on vaivatonta eikä exceleitä enää tarvita.”

Juha Viita
Kiinteistöpäällikkö
Atria

”Ennen Zeronin käyttöönottoa urakoitsijan työntekijä saattoi odottaa työmaalupaa porteilla jopa puoli päivää. Jos tarvittavia dokumentteja esimerkiksi työntekijätiedoista tai pätevyyksistä ei löytynyt valmiina ei työntekijöitä tietenkään voitu päästää työmaalle. Ne selvitykset tehtiin sitten vasta siinä vaiheessa, kun työntekijän olisi pitänyt olla jo töissä.”

Antti Hirsmäki
Kehitysinsinööri
Lahti Energia

Varaa nyt veloitukseton onboarding-prosessikartoitus!

Epäiletkö, että prosesseissanne olisi optimoitavaa? Tarjoamme uusille asiakkaillemme täysin veloituksettoman kartoituksen, jossa käymme läpi yhdessä nykyisen ulkopuolisen työvoiman onboarding-prosessinne ja selvitämme, kuinka Zeronin avulla voimme tehostaa projektienne sujuvuutta. Jos kiinnostuit kartoituksesta, ota yhteyttä myyntiimme ja laitetaan työvoimahallinnan prosessinne kuntoon!