Atria Nurmo

Atria: Sujuvampaa luvitusta ja työturvallisuuden hallintaa Zeronilla

Asiakastarinat —

Atria on yksi johtavista elintarvikealan yrityksistä Pohjoismaissa. Zeronin avulla hallitaan ulkoista työvoimaa ja siihen liittyviä lain velvoitteita. Palvelu otettiin käyttöön keväällä 2020 Atrian Nurmon yksikössä. Kiinteistöpäällikkö Juha Viita on ollut projektissa mukana alusta asti.

– Näimme Zeronissa potentiaalia ulkoisen työvoiman hallinnan kehittämiseen.  Meillä oli haasteita verottajaraportoinnissa, kulku- ja työlupien hallinnassa sekä perehdytysten käsittelyssä. Zeroni vastasi näihin kaikkiin tarpeisiin.

Tehokkaampaa luvitusta

Atrialla oli tarve uudistaa vanhakantaiset prosessit digitaalisiksi. Tiukentuvat vaatimukset ja tihentyneet viranomaistarkastukset asettavat lisää vastuuta työntekijä- ja lupatietojen hallinnasta päätoteuttajalle. Zeronin avulla työn tekemiseen liittyvien lupien hallinnointi on läpinäkyvää ja helppoa. Tarkastuksen sattuessa kohdalle kaikki tiedot löytyvät yhden järjestelmän alta.

– Aiemmin esimerkiksi tulityöluvat olivat kulloisenkin työnjohtajan omalla tietokoneella. Nyt tiedot löytyvät yhdestä paikasta ja pysyvät varmassa tallessa, Viita toteaa.

Myös räätälöityjen ratkaisujen toteutus onnistui Zeronilla. Viikonloppuisin tapahtuvien huoltoseisakkien työlupien hallintaan kehitettiin ratkaisu Atrian tarpeiden mukaan. 

– Nyt päivystävällä työnjohtajalla on käytössään aina ajantasainen henkilölista kohteessa työskentelevistä työntekijöistä ja heidän työluvistaan. Valvontakierroksen aikana lupien ja turvallisuusperehdytysten tarkastaminen on vaivatonta eikä exceleitä enää tarvita.

– Myös kulunhallinta on helpottunut, kun työntekijät pystyvät kirjaamaan itsensä työmaalle Valttikortilla. Tehokkaamman luvituksen ansiosta portilla olevan vartijan työaikaa säästyy muihin tehtäviin, Viita kertoo.

Zeronin laajat integraatiot saavat myös kiitosta. Päivittäinen raportointi on helpottunut, kun tieto liikkuu jouhevasti järjestelmien välillä. 

– Zeronin kautta tiedot siirtyvät kätevästi mm. laskutuksen käyttöön sekä verottajailmoitukset tulevat myös hoidetuksi automaattisesti, Viita summaa.

Haluatko tietää, miten voimme käytännössä auttaa yritystänne menestymään modernin turvallisuusjohtamisen avulla? Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Varaa 30 minuutin esittely!

Myynnin tavoitat numerosta:

p. 0400 600 339

Lue myös