Tiedote yrityskaupasta

Blogi — Uutiset —

Tanskalainen, johtava toimialakohtaisten ohjelmistojen toimittaja EG A/S on ostanut Zeronin koko osakekannan. EG työllistää yli 2 000 henkilöä pääasiassa Pohjoismaissa, ja vuonna 2022 konsernin liikevaihto oli noin 280 miljoonaa euroa. Liiketoimintamme jatkuu itsenäisenä tuoteyksikkönä osana EG:tä, jonka tuoteportfolioon Suomessa kuuluvat EG Jydacom, EG EnerKey, EG Fore, EG Silverbucket, EG Optimaze sekä EG Worksense.

Toisiaan täydentävät tuoteportfoliot edistävät kasvua

Zeronin ja EG:n tuotevalikoimat täydentävät hyvin toisiaan ja voimme yhdessä kehittää entistä kattavampia työ- ja turvallisuusjohtamisen ratkaisuja ja asiantuntijapalveluita liiketoimintanne tarpeisiin. EG:n vahva asiantuntemus ja globaalit resurssit tukevat Zeroni-palvelukokonaisuuden kasvua, mikä parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä myös kansainvälisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä mahdollisuudesta syventää yhteistyötämme EG Jydacomin kanssa, minkä ansiosta pystymme tulevaisuudessa parantamaan työmaiden ja projektien digitaalisuusastetta ja tuottamaan entistä enemmän arvoa rakennus- ja teollisuusaloilla toimiville asiakkaillemme.

Miksi valitsimme EG:n?

Uuden omistajan valintaa harkittiin huolellisesti. Halusimme päätöksellämme varmistaa kulttuurillisen yhteensopivuuden sekä vahvat synergiaedut myös asiakkaidemme liiketoiminnan huomioiden. Olemme ylpeitä saadessamme liittyä erittäin ammattitaitoiseen tuotetaloon, joka pystyy avaamaan kasvupotentiaalimme paitsi Suomessa, myös kaikkialla Pohjoismaissa.

Toimintamme jatkuu normaalisti, eikä yrityskaupalla ole vaikutusta henkilöstöömme, asiakkaisiimme tai yhteistyökumppaneihin.

EG:n ja Zeronin välinen kauppasopimus allekirjoitettiin 13. joulukuuta 2023. Kaupan toteutuminen odottaa viranomaisten hyväksyntää.

Tiedustelut:

Kaarlo Vakkilainen, Zeroni

kaarlo.vakkilainen@zeroni.fi 

+358 50 593 3866

Sari Suominen, EG Software Finland

sari.suominen@eg.fi 

+358 40 8422809

Lue myös