WIC Systems: Zeroni nopeuttaa urakoitsijan työntekijöiden luvittamista

Asiakastarinat —

WIC Systems toimittaa jätevesianalysaattoreita Turussa sijaitsevalta tehtaaltaan suomalaisille paperi- ja sellutehtaille sekä muille raskaan teollisuuden laitoksille Euroopassa. Zeroni on tullut tutuksi WIC Systemsin toimitusjohtajalle Petri Pursiheimolle näiden yhteistyökumppanien kautta. Tehdasalueelle saapuvien asennus- ja huoltohenkilöiden työmaaluvitus, pätevyyksien hallinta sekä ajoneuvolupien käsittely hoituu vaivatta Zeronin kautta aina tarpeen tullen. Pursiheimo on toiminut Zeronin käyttäjänä jo 4 vuoden ajan.

Zeroni helpottaa ja nopeuttaa työntekijän luvittamista tehtaalle merkittävästi. Enää meidän ei tarvitse lähettää tietoja tehtaalle käsiteltäväksi, vaan voimme itse kirjata tarvittavat tiedot suoraan Zeroniin ja odotteluaika porteilla lyhenee, kun luvituksen voi hoitaa etänä ennakkoon, Pursiheimo toteaa.

Digitaalisen onboarding-prosessin ansiosta työntekijät saadaan tehtaan porteilta töihin vain muutamassa minuutissa, mikä on merkittävä parannus entiseen aikaan. Zeronin avulla GDPR-velvoitteet tulevat hoidetuiksi ja samalla tilaajan työtaakka kevenee urakoitsijan vastatessa omien työntekijöidensä luvituksesta. 

– Tietojen kerääminen ja käsittely tapahtui ennen vanhaan paperilla tai sähköpostin välityksellä tehtaan päässä, mikä ei ollut kovin tehokasta, Pursiheimo kertoo.

Helpompaa luvittamista urakoitsijalle

Zeroni ei ole ainoastaan tilaajien työkalu vaan myös urakoitsija voi hallinnoida sillä oman henkilöstönsä yhteys- ja pätevyystietoja työn tilaajasta riippumatta. Kaikki luvitukseen tarvittavat tiedot, kuten pätevyydet, tulityöluvat ja ajoneuvoluvat löytyvät vaivatta yhdestä järjestelmästä ja lisäksi Zeroni valvoo näiden voimassaoloa automaattisesti. Käyttäjää opastava, nykyaikainen käyttöliittymä saa myös kiitosta urakoitsijalta. 

– Zeronissa on moderni käyttöliittymä, jonka käyttö on vaivatonta ja intuitiivista. Kaikki olennainen työntekijän lupien hallintaan löytyy helposti muutamalla klikkauksella, Pursiheimo summaa.

Lue myös