GRK valitsi Zeronin palvelukokonaisuuden ulkopuolisen työvoiman ja työturvallisuuden hallintaan

Asiakastarinat — Uutiset —

GRK on yksi Suomen suurimmista infrarakentajista, joka on erikoistunut taito- ja väylärakentamiseen sekä päällystystöihin, rataliiketoimintaan ja ympäristöliiketoimintaan.

GRK:lla haluttiin luopua vanhakantaisista järjestelmistä ja yhdistää turvallisuuden sekä ulkopuolisten urakoitsijoiden hallinta saman järjestelmän alle. Jatkossa GRK:n työmailla Zeroni sujuvoittaa ulkopuolisen työvoiman hallintaa ja seurantaa sekä tuo tarvittavat tiedot saataville kaikille hankkeen osapuolille. Zeronin pilotointi aloitettiin kesällä 2022 ja nyt palvelu on käytössä yli 40 työmaalla ympäri Suomen.

”Zeroni helpottaa työmaiden perehdytysrumbaa ja nyt oman henkilöstön sekä aliurakoitsijoiden tiedot ovat työmaan käytettävissä yhdessä paikassa. Muun muassa työntekijäilmoitukset uivat järjestelmästä verottajalle automaattisesti. Pidemmissä projekteissa olemme myös saaneet luovutettua vastuuta työntekijätietojen ilmoittamisesta urakoitsijoille, mikä helpottaa meidän työnjohtajien arkea. Zeroni on aiempaan verrattuna nykyaikaisempi ja päivittyvämpi järjestelmä ja vastaa paremmin meidän nykyisiin tarpeisiin”, kommentoi GRK:n HSEQ-päällikkö Teija Kirvesniemi. 

Zeronin onboarding-prosessin avulla infrahankkeissa voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä, kun työnjohdon aikaa vapautuu velvoitteiden valvomisesta tuottavan työn tekemiseen. 

”Tämä uusi asiakkuus avaa meille paljon mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä infrarakentamisen alalla. Olemme innoissamme siitä, että voimme tarjota uudelle asiakkaallemme ratkaisun, joka auttavat heitä parantamaan prosessejaan ja kasvattamaan liiketoimintaansa. GRK on erinomainen esimerkki yrityksestä, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään digitaalisuusastettaan työmaillansa ja me Zeronilla olemme iloisia, että pääsemme edistämään tätä tavoitetta heidän kanssaan.”, Zeronin myynti- ja asiakkuusjohtaja Johannes Leino toteaa.

Lue myös